Zene/CD-k/Válogatások normal_seller 0
válogatás DJ PIPPI & JAMIE LEWIS IN THE MIX 2cd CD
válogatás DJ PIPPI & JAMIE LEWIS IN THE MIX 2cd CD

válogatás DJ PIPPI & JAMIE LEWIS IN THE MIX 2cd CD

Látogatók: 24
Kosárba tették: 0
1 / 0
FIX ár: 490 Ft
Ez a hirdetés lejárt, meghosszabbítva a következő termékkódon érhető el: 2846140535
válogatás DJ PIPPI & JAMIE LEWIS IN THE MIX 2cd CD

válogatás DJ PIPPI & JAMIE LEWIS IN THE MIX 2cd CD

Yamp84 (3233) 100%
A megvásárolt termék:
Kapcsolatfelvétel az eladóval:
A tranzakció lebonyolítása:
Szállítás és csomagolás:

Regisztráció időpontja: 2010.03.12.

Értékelés eladóként: 100% Értékelés vevőként: 100%

fix_price
Mennyiség
1 db
Állapot
Használt
Az áru helye
Magyarország
Átvételi hely
Marcali
Aukció befejezve
2019.12.04. 10:51:36 - Frissíts!
Aukció kezdete
2019.11.13. 10:51:36
Garancia
1 hét
Számlaadás
Van
Szállítási költség
Van
Szállítás és fizetés
Loading...
Termékkód:
2837746574

Megosztás
Magyarország

Jellemzők:
Kiszerelés:

válogatás DJ PIPPI & JAMIE LEWIS IN THE MIX 2cd CD

2017. JANUÁR 1.-TŐL, A POSTA LEVÉL / AJÁNLOTT LEVÉL SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEINEK SAJNÁLATOS MÓDOSÍTÁSAI MIATT, 1 BORÍTÉKBAN MAXIMUM CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ CD-T, VAGY CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ DVD-T TUDOK KÜLDENI AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT, EZEKET IS CSAK EGYMÁS MELLÉ FEKTETVE, ÉS NEM EGYMÁSRA HELYEZVE, MINT EDDIG,  ÍGY AMI ETTŐL TÖBB, VAGY NAGYOBB MÉRETŰ, MÁR CSAK CSOMAGKÉNT POSTÁZHATÓ, EZÉRT KÉREM LEÜTÉS ELŐTT EGYEZTESSÜNK 3-4 DB.-OS VÁSÁRLÁS ESETÉN, ETTŐL TÖBB LEÜTÉSE ESETÉN NEM SZÜKSÉGES, AZOK EDDIG IS CSOMAGKÉNT MENTEK, MERT ÍGY GAZDASÁGOSABB!!

       CSOMAGOLATLAN!       


Ezt a lemezt, és még párat használtként hirdetek meg. Ez a jelző szinte kizárólag csak a tokokra vonatkozik. A tokok a fotóknak megfelelő állapotban vannak, azokat cserélni a hirdetett árban nem szeretném! Kissé karcosak, nagyon-nagyon ritkán repdtek, DE NEM töröttek! A törötteket cserélem.

A Bookletek rendben vannak, ahogy a lemezek is. Elvétve előfordul némi minimális hajszálkarc, de azok is nagyon ritkán! A minőséget biztosan nem befolyásolják. Ami esetleg kicsit is karcosabb lenne, fel sem töltöm hirdetésre, megpróbálom eladni helyben az üzletben.

Természetesen ezekre is él a garanciám: Bármi rejtett hiba, nálam keletkezett sérülés esetén, ami a lejátszhatóságot befolyásolja, ezeket is visszavásárolom, a szállítás költségét is térítem.

NAGYON KÉREM  a fentiek figyelmes olvasását, értelmezését, és ezen tények tudatában a vásárlás /nem vásárlás eldöntését!!!

                                          Nagyon Köszönöm!!!                       

A termék garantáltan eredeti! További információk, a hátoldalról készült fotón láthatók. Bármilyen egyéb kérdésre készséggel válaszolok.

Szállítási, garanciális feltételekről adott menüpontban lehet olvasni, KÉREM ANNAK OLVASÁSÁT IS!

Minden termékemet boltban is árulom, ezért a meglétükre is érdemes rákérdezni vásárlás előtt.

Nem mindegyik celofános, egyrészt a kiadók sem celofánoznak mindent, másrészt a boltban, a lopások megelőzése érdekében, a tokok, és a lemezek külön vannak kezelve. A csomagolatlan tokokon előfordulhatnak hajszálkarcolások -NEM REPEDÉSEK-, és kevés ujjlenyomat, de csakis esztétikailag is elfogadható állapotú terméket árulok. A lemezekre ezek az állítások természetesen nem vonatkoznak! A celofános gyári csomagolást minden esetben jelzem. Kérem ezt is figyelembe venni vásárlás előtt! Itt jegyzem meg, ha a vásárló hozzájárul, szeretnék minden csomagolt terméket is kibontani, és ellenőrizni postázás előtt, mert sajnos értek már kellemetlen meglepetések, az elmúlt évek során.

Folyamatosan töltök fel termékeket, érdemes körülnézni, oszlik a szállítási költség/db. Érdemes rákérdezni olyan termékekre is -ha érdekel-, amit nem hirdetek. -szerintem sosem érek a végére /sok ezer db./-, de ha van, természetesen soron kívül feltöltöm!

Köszönöm az érdeklődést, a lehetséges vásárlást!

Szállítás megnevezése és fizetési módja
Szállítás alapdíja
Ajánlott levél előre utalással
730 Ft /db
MPL házhoz előre utalással
1 300 Ft /db
MPL PostaPontig előre utalással
1 200 Ft /db
MPL PostaPont Partner előre utalással
1 200 Ft /db
MPL Csomagautomatába előre utalással
750 Ft /db
Személyes átvétel
0 Ft /db
Marcali
További információk a termék szállításával kapcsolatban:
Személyes átvételen kívül, kizárólag ajánlottan postázok, előre utalás után,1-2 napon belül! Mellékelem a nyugtát, aki számlát kér, kérem postázás előtt jelezze. Jogos panasz esetén, a termék visszaküldése után, a költségekkel növelt vételárat utalom vissza! Minden esetben a legkörültekintőbben igyekszem eljárni, ha mégis gond adódna, kérek mindenkit, emberi módon, egymást tisztelve oldjuk meg!! Nagyon köszönöm!!!
Az eladóhoz intézett kérdések Még nem érkezett kérdés. Kérdezni a vásárlás előtt a legjobb.