Szolgáltatás/Számítástechnika, mobiltelefon/Számítógép javítás, karbantartás normal_seller 0

Vírusos a számítógépe vagy szeretné attól azt megóvni? Mi segítünk!

Látogatók: 429
Telefonszámot lekérők: 0
1 / 0
ad
Ez a hirdetés lejárt!
Hirdetésfeladás
2019.10.24. 22:22:42
Szolgáltatás helye
Budapest, XIII. kerület

Ez a hirdetés lejárt!


Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Keres/Kínál:
Cég/Magánszemély:
Nonstop hívható:
Számlaadás:
Ingyenes állapotfelmérés:
Vírusos a számítógépe vagy szeretné attól azt megóvni? Mi segítünk!

Előfordult, hogy számítógépe, böngészés közben, pornográf tartalmú oldalakat jelenít meg? Esetleg egyre több program nem indul, vagy fokozatosan eltűnnek a gépén tárolt adatok, dokumentumok?

Vagy olyan zsarolóvírussal találkozott, amely lezárja az Ön Windows rendszerét, és csak fizetés után tudna hozzáférni újra adataihoz?

Sajnos az utóbbi időkben, gomba módjára kezdtek elszaporodni a megtévesztő weboldalak, amelyek például számítógépünk hardveréhez szükséges driver letöltéseket kínál, de feltelepítésekor egészen más kerül a gépünkre. De ugyanolyan veszélyesek a Warez  vagy Torrent oldalak is, amelyek fizetős szoftvereket (Windows, Office, PhotoShop, stb.) kínálnak ingyenes letöltésre.

És akkor még nem is beszéltünk a megtévesztő e-mailekről, amelyek a bankkártyához tartozó PIN kódját akarják megkaparintani…

Amennyiben a felsorolt jelek valamelyikét tapasztalta számítógépén, mindenkép segítségre lesz egy ingyenes vírusirtó szoftverre, amelynek kiválasztásában, tanácsadónk készséggel áll rendelkezésére, teljesen ingyen!

Ha pedig egyik problémával sem találkozott eddig, akkor még mielőtt megtörténne a baj látogasson el weboldalunkra, ahol a hasznos tanácsokon kívül, a legújabb vírusirtó programokat is letöltheti laptopjára vagy számítógépére ingyen!

Szolgáltatásunkat, hasznos tanácsokat, és a vírusirtó programokat is az alábbi címen érheti el: https://www.sikerbazis.hu/137-virusos-a-szamitogepe-vagy-szeretne-attol-azt-megovni-mi-segitunk-letoltes.html