KÖRNYEZETTUDATOS - ZERO WASTE - TERMÉKEK A VATERÁN

Jövet-menet

Ha úton vagy se köss alkut a műanyaggal! Vásárolj jó minőségű, környezettudatos termékeket, amelyek segítségedre lesznek, ha útközben megéheznél, vásárolnál vagy bedobnál egy kávét.

Konyha

Hazaérkezvén is maradj következetes! Használj olyan eszközöket, amelyek nem termelnek felesleges hulladékot, a túlfogyasztás ellenségei, és nem terhelik a környezetet.

Otthon

Ne állj meg a konyhánál, legyél környezettudatos otthonod minden szegletében! Kerüld az impulzív vásárlást, zárd ki a vizeket szennyező kemikáliákat, és használd ki a megújuló energia lehetőségét!

Arc- és testápolás

Nem muszáj minden porcikádra más-más kozmetikumot használni! ;) Próbálj ki minél több természetes alapanyagot, hidd el, a bőröd hosszútávon meghálálja!

Baba

A jó példa ragadós! Neveld csemetédet zero waste elvek alapján, ezzel is segítve a Föld megújulását és javítva a felcseperedő nemzedék életminőségét.

Kert

Örülj minden talpalatnyi zöldterületnek, ami a tiéd lehet! Viseld gondját, hogy évről évre egyre szebb lehessen, és menedéket nyújthasson nemcsak neked, de a minket körülvevő természetnek is.