0 0
Mert a vásárlás bizalomra épül. A Vaterán az
értékelések alapján tudhatod, hogy kitől vásárolsz,
sőt még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!
Kategóriák
Részletes keresés

Letöltés

PST - tömeges termékfeltöltő és termékletöltő szoftver

A Power Seller Tool (PST) segítségével sok terméket tud gyorsan feltölteni a Vatera piacterére. Használata kifizetődő, amikor sok termék adatát kívánja egyszerre szerkeszteni, illetve amikor csak rövid ideig kívánja használni internet-kapcsolatát. Ki szeretné próbálni a PST működését? Kövesse a következő lépéseket!

Töltse le a PST legfrissebb verzióját és telepítse azt számítógépére. A program megnyitását követően a segítség menüben megtalálja a PST részletes felhasználói kézikönyvét.

- Licencszerződés (pdf)

A licensz szerződés megnyitásához PDF-megjelenítő szoftver szükséges! A szükséges program letölthető az alábbi honlapról.

A program letöltésével, használatával a felhasználó elfogadja a licencszerződés feltételeit és a Vatera Általános Felhasználási Feltételeit!

A szolgáltatás bemutatása
Kiknek ajánljuk a szolgáltatást?
  • Nagy számú terméket feltöltőknek;
  • a Vaterán sok eladást bonyolítóknak;
  • webáruházzal rendelkezőknek.
A szolgáltatás igénybevételének javasolt előfeltételei:
  • Legalább öt feltöltött termék és magabiztos Vaterás felhasználói ismeretek;
  • alapszintű Excel, e-mail és internetes felhasználói ismeretek.
A szolgáltatás kiemelt előnyei:
  • Offline termékszerkesztés;
  • aukciók letöltési lehetősége a vatera.hu-ról;
  • aukciók tömeges módosítása (Futó aukciók paraméterei nem módosíthatók a program segítségével!);
  • CSV, illetve program-specifikus adatbázisfájl export-import funkció.
A szolgáltatás költségei:
  • INGYENES!

A webáruházzal rendelkezőknek egy másik megoldást is kínálunk a termékek tömeges feltöltésére, mellyel a napi szintű automatikus frissítés is megoldható CSV formátumban. Ezt a fajta feltöltést abban az esetben érdemes választani, ha már van egy működő webáruháza, vagy meglévő adatbázisa, amiből rögtön fel is szeretné tölteni az eladásra kínált termékeket. A részletekért kattintson ide (bejelentkezés szükséges).

IrfanView - kép nézegető- és szerkesztő szoftver

Az IrfanView ingyenes szoftver segítségével számos képszerkesztési műveletet tud könnyedén elvégezni (pl.: átméretezés, megvágás, forgatás, stb.). A program egyik kiemelkedően hasznos szolgáltatása a képek tömeges átméretezése (ehhez le kell tölteni a megfelelő program-kiegészítőt).

Az IrfanView program letöltéséhez kattintson ide.
A program magyar nyelvi kiegészítőjét ide kattintva tudja letölteni. A zip állomány tartalmát másolja az IrfanView telepítési mappájába. A nyelv módosításához nyissa meg a programot, lépjen az Options => Change language... menübe, jelölje ki a HUNGARIAN.DLL sort, végül kattintson az OK gombra.

IrfanView
Nagyítás