Díjak és elismerések

Aranypenge a Vaterának Integrált megoldások kategóriában  

Aranypenge a Vaterának Integrált megoldások kategóriában Az Arany Penge a magyarországi kreatív szakmában tevékenykedők által leginkább elfogadott díj. Sok alkotónak, ügynökségnek és megbízónak jelentenek igazán emlékezetes, rangos elismerést. 2010-ben a MAKSZ immáron 10. alkalommal rendezte meg a Fesztivált és a hatás nem maradt el.

A 10. Arany Penge fesztiválon "Integrált megoldások" kategóriában a szakmai zsűri a legkiválóbb díjjal, azaz egy Arany Pengével jutalmazta meg a "Megcsalt feleség" kampányunkat, melyet 2009. őszén a Cluso kreatív ügynökség készített a Vaterának. Köszönet a díjért felhasználóinknak és partnereinknek!

Szupermárka lett a Vatera  

2009.06.23.

Szupermárka lett a Vatera A Vatera.hu 2009-ben elnyerte a Superbrands nemzetközi hálózat marketing zsűrijének szakmai minősítését. A hazánkban 5. alkalommal kiosztott címet csak azok a márkák kaphatják meg, melyek kiemelkedő sikereket értek el, illetve e kivételes eredmények fenntartását biztosítják.

A szakértői bizottság tagjai a márkákat a következő elvek alapján értékelik:
"Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek."

A cím elnyerésével a Vatera.hu jogosulttá vált a Superbrands logo és minősítés használatára, és részt vehet a Superbrands 2009 Programban.

Köszönjük, hogy Vaterázik, hiszen ez Ön nélkül nem sikerülhetett volna!

A Vatera.hu az eFestival 2008 nyertesei között  

2008.12.02. - DAT 2008 konferencia

Az vatera.hu 2008-ban megnyerte az eFestival "Az év online üzleti sikerének" járó különdíját.

A Vatera.hu az eFestival 2008 nyertesei között Az idei év vége sem maradt elismerés mentes. Az eFestival az online és a multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseménye, melynek "Az év online üzleti sikere" különdíját idén a Vatera.hu Kft.-nek ítélték.

Az elismerő oklevél mellett a Vatera.hu jogosulttá vált a Díjnyertes Digitális Média Alkalmazás cím viselésére.

További információk: www.matisz.hu

A Vatera.hu 2008-ban is a RED HERRING 100 EUROPE díj DÖNTŐSEI között  

2008.03.26. - Málta

Újabb nemzetközi elismerést kapott hazánk legnépszerűbb internetes kereskedelmi oldala.

A Vatera.hu 2008-ban is a RED HERRING 100 EUROPE díj DÖNTŐSEI között A Red Herring médiacég bejelentette, hogy a Vatera.hu, Magyarország legnagyobb aukciós piactere is szerepel az EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) 100 legjobb technológiai magáncégét jutalmazó Red Herring 100 Europe díj döntősei között. Az idei lista igazán lenyűgöző. A beérkezett rekordmennyiségű jelölés is bizonyítja, hogy Európa vezető szerepre tör a globális technológiai szektorban mondta el a Red Herring főszerkesztője, Joel Dreyfuss. A térség technológiai cégeinek és vállalkozóinak kivételes eredményei jól érzékeltetik, milyen gyorsan halad az európai innovációs ökoszisztéma kiépülése.

A Red Herringről
A Red Herring globális médiacég több fórumot kínál a világ vezető technológiai innovátorai, kockázati tőkebefektetői és üzleti döntéshozói számára: élvonalbeli innovációs magazint ad ki, napi rendszerességű online technológiai hírszolgálatot tart fenn, technológiai hírleveleket terjeszt és nagyszabású rendezvényeket szervez a technológia világának vezetői számára a világ különböző pontjain. A Red Herring a globális innovációs gazdaság .bennfenteseként. egyedülálló információkkal szolgál a gazdaság motorját hajtó, új technológiákról.
További információ a Red Herringről: www.redherring.com.

Újabb elismerés a Vaterának  

2007.11.14.

Újabb nemzetközi elismerést kapott hazánk legnépszerűbb internetes kereskedelmi oldala.

Újabb elismerés a Vaterának Újabb rangos elismerésben részesült a Vatera: a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) több hazai cég közül négy céget emelt ki példaértékű tevékenysége miatt.

Az Év vállalata (IND Group) mellett a Vatera.hu is elismerő oklevélben részesült.
Az indoklás szerint ?a 2007. évben e vállalat tevékenysége bizonyult példaértékűnek&rdquo Az elismerésben részesült vállalat példája mutatja, miként járulhat hozzá a vállalkozás sikeréhez a tőke és a menedzsment pozitív szerepvállalása.

Köszönet felhasználóinknak!

A Vatera az év internetes kereskedője 2007-ben is  

2007.11.09.

Újabb nemzetközi elismerést kapott hazánk legnépszerűbb internetes kereskedelmi oldala.

A Vatera az év internetes kereskedője 2007-ben is 2007-ben immár harmadik alkalommal kerül kiosztásra az Inter-Európa Bank, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által közösen alapított ?Az Év Internetes Kereskedője Díj?. A kitüntető címet a Vatera.hu online piactér, immár másodszor kapta meg.

A díj célja az hazai internetes kereskedelembe vetett bizalom folyamatos erősítése mellett, hogy - a jutalmazáson túl - szélesebb körben is ismertté és elismertté tegye azt az internetes kereskedőt, aki a legtöbbet tette a hazai e-kereskedelem területén, és ezen a területen a legjobbnak bizonyult. A díjat közönségszavazás, majd a szakmai zsűri döntése alapján 2006 után 2007-ben is a Vatera.hu kapta.

Az Év Internetes Kereskedője Díj ünnepélyes kiosztására 2007. november 8-án a Budapesti Corvinus Egyetemen került sor. A megtisztelő cím elnyerésével a VATERA.hu jogot szerzett arra, hogy egy évig használhassa "Az Év Internetes Kereskedője 2007" megjelölését, valamint az alapítók és a médiatámogatók által felajánlott online kampányt, és számos további kedvezményt is igénybe vehet.

A Vatera.hu ezúton is köszönetet mond minden kedves Felhasználójának azért, hogy az elmúlt időszakban a Vatera.hu-t választotta kereskedése színhelyéül és tanácsaival, segítő szándékú megjegyzéseivel segítette a piactér működését. Elsősorban ez tette lehetővé azt a folyamatos fejlődést, aminek eredményeképpen végül a tavalyi első helyet az 500 versenyző részvételével zajló rangos megméretésben meg tudtuk ismételni, sokak meglepetésére és még többek örömére.

További jó vaterázást, sikeres üzleteket kívánunk! Baráti üdvözlettel:
A Vatera.hu csapata

A 2006-os év Internetes kereskedője  

2007.11.09.

Újabb nemzetközi elismerést kapott hazánk legnépszerűbb internetes kereskedelmi oldala.

A 2006-os év Internetes kereskedője A 2006 szeptember- októberében zajlott közönségszavazás, majd az azt követő szakmai zsűri döntése alapján, közel 1000 jelölt webáruházból a Vatera.hu kapta az év Internetes kereskedője címet. Az Inter-Európa Bank és az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által életrehívott díjat az online piac legnagyobb képviselői közül a Vatera folyamatosan növekvő dinamikus fejlődésével érte el.

Red Herring szaklap döntőse 2006-ban  

2007.11.09.

Újabb nemzetközi elismerést kapott hazánk legnépszerűbb internetes kereskedelmi oldala.

Red Herring szaklap döntőse 2006-ban A kaliforniai székhelyű, a legfrissebb technológiák és internetes vállalkozások monitorozására szakosodott mérvadó Red Herring szaklap, 2006-os legígéretesebb internetes cégeknek kiírt versenyében, a Vatera.hu egyedüli hazai cégként lett döntős 3 régiót -Európát, Közel- keletet és Afrikát- felölelő versenyben.