Olvasatlan példány
Sütemények, édességek receptjeinek bőséges választéka.
Kezdő háziasszonyok részére cukrászati alapismeretek: az alapanyagokra, eszközökre, előkészítési módozatokra, sütési-bevonási eljárásokra útmutató.
Rutinos háziasszonyok részére praktikus fogások ismertetése, olyan tapasztalatok átadása, amelyek hasznosításával munkájuk könnyebbé válik, süteménykészítési ismeretük gyarapodhat.
A receptek széles skálája felkínálja a választás lehetőségét, hogy mind a családtagokat, mind a vendégeket kellemes élményekben, meglepetésekben lehessen részesíteni.
Érdekes, változatos sütemények, édességek.
Ajánlhatjuk ezt a könyvet (és a Cukrászati ábécé további három kötetét) a cukrász szakmára készülő fiataloknak is, akik ezen a nagy hagyományú, érdekes területen szeretnék jövőjüket megalapozni.
154 oldal
Regisztráció időpontja: 2016.06.28.
Értékelés eladóként: 100% Értékelés vevőként: 100%
Olvasatlan példány
Sütemények, édességek receptjeinek bőséges választéka.
Kezdő háziasszonyok részére cukrászati alapismeretek: az alapanyagokra, eszközökre, előkészítési módozatokra, sütési-bevonási eljárásokra útmutató.
Rutinos háziasszonyok részére praktikus fogások ismertetése, olyan tapasztalatok átadása, amelyek hasznosításával munkájuk könnyebbé válik, süteménykészítési ismeretük gyarapodhat.
A receptek széles skálája felkínálja a választás lehetőségét, hogy mind a családtagokat, mind a vendégeket kellemes élményekben, meglepetésekben lehessen részesíteni.
Érdekes, változatos sütemények, édességek.
Ajánlhatjuk ezt a könyvet (és a Cukrászati ábécé további három kötetét) a cukrász szakmára készülő fiataloknak is, akik ezen a nagy hagyományú, érdekes területen szeretnék jövőjüket megalapozni.
154 oldal